Jak kupovat podprsenku na internetu?

Podprsenka - to je kousek prádla, bez kterého se většina žen prostě neobejde. Možná máte vytipované obchody, kam si podprsenky chodíte kupovat, ale co když najdete úžasnou podprsenku při surfování po internetu v některém virtuálním obchodě? Koupit či nekoupit - to je otázka.

Kupovat podprsenku z e-shopu?
Na internetu se dnes dá sehnat už snad všechno. Spodní prádlo nabízejí mnohé internetové obchody a jejich nabídka je nejednou velmi lákavá.

Jenže jak si vlastně vybrat tu správnou velikost podprsenky bez zkoušení? Jsou sice ženy, které mají svou velikost "v oku", ale na toto se spoléhat velmi nedá a nesprávný výběr podprsenky nejenže nepřidá na kráse našim prsům, ale může nám způsobit i zdravotní problémy. Správný výběr je tedy klíčový. Koupit si podprsenku z e-shopu však nemusí být až tak špatný nápad, i když má i své nevýhody.

Proč z e-shopu?
Pokud si koupíte podprsenku přes internet, ušetříte si běhání po obchodech a zkoušení v kabinách. Podprsenku si necháte poslat domů a pak si ji vyzkoušíte v pohodlí domova. Můžete se v ní projít po bytě, dokonce se zeptat na názor vašeho partnera. Pokud vám sedí jako ulitá a cítíte se v ní dobře, je to super. A pokud ne, jednoduše ji zabalíte a pošlete zpět, přičemž své peníze dostanete zpět.

Pokud se chcete pojistit, můžete si rovnou objednat několik podprsenek v několika velikostech a pak si ty nejlepší "padnoucí" nechat a ostatní vrátit.

Většinou mají internetové obchody také podrobné velikostní tabulky a návody, jak si vlastně tu správnou podprsenku vybrat, takže si tyto informace před koupí dobře nastudujte. V buticích a prodejnách spodního prádla často nenajdou ženy s nadměrnou velikostí košíčků tu správnou velikost podprsenky pro sebe. Internetové obchody však myslí i na takové ženy a nabízejí skutečně široký výběr velikostí.

Pokud si nejste jistá, jak přesně vybírat, nechte si poradit - buď přes e-mail nebo telefonicky. Internetové obchody se snaží být vůči svým zákaznicím maximálně vstřícné, proto vám jistě rádi a ochotně poradí.

To, že máte právo vrátit zboží nepoškozené zpět, vám dává jistotu, že pokud se vám objednaná podprsenka nebude líbit (či kvůli nesprávné velikosti nebo jen proto, že vypadá jinak než na obrázku), o své peníze nepřijdete a nemáte tedy co ztratit. Zaplatíte však zřejmě poštovné za vrácení zásilky.

Předtím než si podprsenku objednáte, seznamte se s podmínkami prodeje daného e-shopu. Někdy jsou totiž rozdíly například v délce dodací lhůty či výši poštovného a dalších podmínkách.