Jak nakupovat spodní prádlo

Víte jak si správně koupit spodní prádlo, aby sloužilo ve prospěch vaší postavy a ne proti ní?

1. Na nákup spodního prádla si nechte dostatek času a vybírejte podle účelu, na který spodní prádlo potřebujete. Od prádla na celodenní nošení očekáváte určitě něco jiného než od sexy kousku na večer nebo od podprsenky pod sportovní oblečení do posilovny.

2. Vydejte se do správného obchodu se školeným personálem, ve kterém mají intimní, čisté a prostorné zkušební kabinky. Pokud můžete, vyhněte se tržištím a hypermarketům, kde nenajdete prodavačku, která vám pomůže s výběrem a nemůžete si spodní prádlo v klidu vyzkoušet.

3. Před nákupem se změřte a vybírejte podle své aktuální velikosti a podle toho, na jaký účel prádlo kupujete. Pamatujte, že správný model vás nesmí nikde škrábat, tlačit nebo se zařezávat. Obvod podprsenky vás musí těsně obepínat a nezvedat se nahoře nad lopatky. Pouze tak může podprsenka pevně udržet prsa a vy tak budete vypadat štíhlejší.

4. Pozor si dejte i na ramínka. Zařezaná ramínka mohou totiž přivodit bolesti hlavy, jakož i bolesti páteře. Platí, že čím větší prsa máte, tím by měly být ramínka širší a pohodlnější.