Kupovat spodní prádlo přes internet? Proč ne!

Také si neumíte představit, že byste si objednala spodní prádlo na dálku, jen tak, podle obrázku a textu, a nechala si je doručit např.. poštou? Pokud je to právě Váš případ, vězte, že rozhodně nejste sama. Naopak patříte k početnější skupině žen, které tvrdí, že si přes zásilkovou službu podprsenku, kalhotky, ani plavky koupit jednoduše nemohou.

Nejčastějším důvodem je otázka: "Co se stane, když mi prádlo nesedne, nebo se mi nebude líbit?" Zkrátka obava z komplikací kolem výměny nebo vrácení zboží zpět.

Co vlastně vede ženy k nákupu spodního prádla přes internet?
Kromě množství značek, modelů, velikostí a barev, o němž se kamenným obchodům může pouze zdát, je jedním z nejdůležitějších faktorů pohodlí. Navštívit e-shop můžete kdykoliv: během dne, noci, doma i v práci.

A hlavně - nemusíte se tlačit v kabince, v zimě se složitě odstrojit, a po celou dobu výběru být závislá na obsluze a čelit nátlaku prodávajícího, který se Vám snaží za každou cenu prodat alespoň něco. To na internetu neplatí.

Velkým plusem internetového nakupování spodního prádla je samozřejmě i cena, která je vždy nižší než v kamenných prodejnách.