Letní spodní prádlo - Které je to pravé?!

Horké počasí sice přináší vytoužený bronz a rozjařeně slunečnou náladu, ale také pocit, že se jdete doslova uvařit ve vlastní kůži. Mluvíme o dnech, kdy už opravdu nevíte co tenčího a chladivějšího vzít na sebe, abyste zabránili nevzhledným propoceným skvrnám na oblečení.


Dobré spodní prádlo - dobrý pocit
Pokud chcete prožít nejparnější čas roku v pohodlí, začněte již u spodního prádla. Správný výběr vás ušetří estetických přešlapů a dokonce i gynekologických problémů. Jen si vzpomeňte na strašné záhyby, jaké nechává nepadnoucí podprsenka na zpocené kůži. Nebo na trendy kalhotky, které sice vypadají úchvatně, ale jejich umělý materiál udělá z vašeho letního výletu hotové peklo.

Nenechte takovou banalitu jako spodní prádlo, aby vám zničila dovolenou. Věnujte jí trochu pozornosti a namísto dotírajících úvah, kde vás co tlačí a kde se vám co zapaří, na svou druhou kůži nebudete muset po celý dlouhý den ani jen pomyslet.

Žádný minimalismus
Máte rády tanga? Pozor, aby nebyly těsné! V létě každou nepohodlnost pocítíte dvojnásob. Navíc se zapařeními intimními partiemi si přímo koledujete o nějakou tu zdravotní nepříjemnost.

Jako v bavlnce
Chcete se i v tropických vedrech cítit jako v bavlnce? Nuže, tak se do ní oblečte. Bavlněné kalhotky jsou pro vás v létě ta správná volba. Stará dobrá klasika nechá vaši pokožku volně "dýchat".

S podprsenkou či bez?
Strávit léto bez podprsenky je pro ten pocit volnosti určitě dobrý nápad, ale pokud se na to při (ne) pevnosti svého poprsí necítíte, zůstaňte tomuto mini kousku oblečení věrná stále.

Na rozdíl od zimy však budete potřebovat o něco širší škálu různých podprsenek. Hluboce vykrojené topy či šaty bez rukávů toho hodně odhalí a vy asi nebudete chtít, aby odhalili i vykoukávající ramínko z podprsenky.

Nejjistějším řešením jsou vyměnitelná ramínka, které podle potřeby použijete pod ten-který top. Můžete zůstat zcela bez nich nebo zvolit diskrétní silikonové, případně si vybrat barevný odstín, který bude dokonale ladit se zbylým oblečením. Pokud máte obavy o neopálenou kůži pod ramínky, alespoň dočasně vám pomůže samoopalovací krém.

Odhalte sexy dekolt!
Zvláště v létě, které tak přeje odvážným výstřihům, využívejte zázračné možnosti "push-up" podprsenek. Šikovné tvarování a atraktivní pozdvižení docílíte s látkovými vložkami či vzduchovými polštářky. Vyplatí se je upřednostnit před kosticemi, které by vás mohly na rozpálené kůži nepříjemně tlačit.

Spodní barvy vás odhalí
Pokud se na dovolené nechcete barevně zařadit mezi místní exotickou faunu a flóru, volte v létě střídmější barvy spodního prádla. Jistě víte, že pod bílé oblečení patří nenápadný tělový odstín, tmavý outfit si žádá černé spodní prádlo a bledý zas bílou. Pamatujte na to hlavně při ranním oblékání. Při umělém světle nemusíte dobře odhadnout transparentnost šatů, ale zato na sluníčku budete jako pod rentgenem.