Podrážděte jeho smysly správným prádlem

Výběr správné barvy prádla není zdaleka jednoduchý. Pokud chcete na partnera skutečně v tomto kousku oblečení zapůsobit, měla byste si výběr pořádně rozvážit. Každá barva působí trochu jinak.

Luxusní či obyčejná?
Jen málokterá žena nosí denně luxusní spodní prádlo. Pro běžné nošení je nejen příliš drahé, ale občas i nepohodlné. Praktická klasika je léty ověřená a dává člověku tu správnou volnost, přičemž je skutečně účelná. Partnera již však asi příliš nepřekvapí. Máte však štěstí, aktuální módní trendy dávají zelenou prakticky každé barvě, záleží jen na příležitosti a vaší postavě.

Při výběru toho správného prádla na vášnivý večer budete muset zvážit hned několik faktorů. Rozhodující je nejen samotné provedení, množství krajek, nebo push-up efekt, ale i barva. Ta udeří muže do očí jako první, jemné detaily bude (možná) zkoumat až později.


Nevinná bílá?
Pokud si vyberete jednoduchou bílou nezkazíte téměř nic. Partnerovi však podvědomě říkáte, že decentní barva přesně odpovídá vašemu temperamentu. Žádné "divočiny" se s vámi konat nebudou. V tomto případě nezapomínejte, že nejde jen o vaše potěšení, ve spodním prádle chcete svádět partnera, takže jeho výběr přizpůsobte jeho choutkám. Jsou muži, kteří jednoznačně upřednostňují klasiku, a těm věru vkusnou bílou podprsenkou a kalhotkami polahodíte.

Bílá může být jednoznačně sexy, dávejte si však pozor na to, zda se k vám hodí. Pokud jste po zimních měsících "mrtvolně" bledá a hodilo by se vám již trochu sluníčka, zapomeňte na bílé spodní prádlo, než v soláriu nechytíte zdravější odstín. Namísto toho sáhněte po prádle v tělové barvě, v odstínech šampaňského nebo slonové kosti. Neuškodí ani tmavší krajkové aplikace.

Agresivní červená
Červená je jednoznačným znamením pro muže, že má jít na věc. Tentokrát mu neříká "stop", ale naopak "dej se do toho!" A "mě nepřehlédne!". Ani červená není pro každou ženu, je třeba ji totiž umět nosit. Pokud jste se rozhodla dát partnerovi takový smělý signál, měla byste si za svým rozhodnutím i stát. Po prvním pohledu totiž bude chtít i "ochutnávku".

Smyslná černá
Černá spolu s červenou působí na muže magicky. Neproniknutelnost a záhadnost této barvy dokáže i z úplně obyčejného prádla udělat sexy zbraň. Vyjímá se báječně nejen na pěkně opálené pleti, ale svědčí i ženám se světlejší pokožkou. S trochou svůdného parfému, který na sebe nastříkáte, jej v černém prádle budete mít velmi rychle na lopatkách.