Sexy spodní prádlo pro každou postavu

Tvrdíte, že sexy kalhotky vyniknou jen na modelkách a slečnám, jejichž obvod pasu nepřesahuje 60 centimetrů? Omyl! Každá z nás si může najít prádlo, v němž se bude nejen cítit, ale i vypadat úžasně sexy. Co takhle využít novoroční slevy a vyzbrojit se tou nejvzrušivější soupravou vašeho prádelníku?


Nový rok, nové diety, nové tělo
Kdy jindy se startuje dieta a nový životní styl snadněji než s příchodem Nového roku? Jenže cesta za vytouženou postavou a obdivuhodnými křivkami je strastiplná a dlouhá. Čekat několik měsíců bez odměny nemá význam, tak se potěšte sexy prádlem teď hned. Zpříjemní vám čas a vašemu drahému zase pohled na vaše tělíčko.

Jako od Rubense
Máte korpulentnější tělo? No a co! Kdo říká, že nemůžete být sexy? Byla byste překvapená, kolik mužů divočí po pořádných dámách, které je "za co chytit". Plné boky jdou často ruku v ruce s objemným hrudníkem, který však potřebuje pevnou podprsenku, větší bříško opticky zploštíme korzetem nebo speciálními stahujícími kalhotkami se zvýšeným pasem. Dnes už opravdu není problém sehnat formující spodní prádlo, které není jen funkční, ale také příjemné na dotek a v konečném důsledku i na pohled. …..V naší galerii najdete ukázky těch správných modelů. …..

Kopie Twiggi
S celkem opačným problémem bojují ženy, které Matka příroda neobdařila ani gramem tuku navíc. Ploché bříško, zadek i hrudník by tak mnohé vyměnily za krásné ženské křivky. A metabolismus je k nim takový přívětivý, že vše spálí - o uloženém tuku, co by zjemnil chlapecky tvarovanou postavu, tak mohou jen snít.

Pro ženy s ultra štíhlou postavou vytvořily některé značky prádla formující kalhotky s gelovými vložkami na zadní části, které ploché pozadí jako kouzelným proutkem promění na pevný kulatý zadeček. Pokud vám nedělá problém nákup přes internet, nové křivky na těch správných místech mohou být vaše již za několik stovek korun.

Podprsenky push-upky jsou podle některých vynálezem poslední dekády dvacátého století. Přidaly ženám nejen na objemu hrudníku, ale i na sebevědomí, a to vše bez drastické plastické operace. Ovšem za mnohem přijatelnější částku. Kromě push-upek, které opticky prsa nadzvednou a díky vycpávkám i zvětší, se vyplatí v případě menších prsou investovat do gelových nebo silikonových vložek. Ty se vkládají do košíčků podprsenky a formují poprsí tak, že nevypadá pouze objemnější, ale také přirozeněji než v případě pevných push-upek. Malá prsa opticky zvětší i podprsenka s řasením a volánky.

Bříško i bez těhotenství
Některé dámy dobře znají nepříjemně vystupující bříško, přestože do mateřství mají ještě daleko. Jde zejména o ženy s postavou typu jablko, kterým se ukládá tuk převážně ve středních partiích těla. Nafouknutý žaludek a tuk z břicha jde dolů během diety zřejmě nejpomaleji, a tak není na škodu zajistit si sexy ploché břicho již nyní.

Vsaďte na trik slavných žen. Konečně ani ony nejsou dokonalé a svému tělu pomáhají jak se dá. Můžete se jimi inspirovat a pořídit si pásový korzet, který vytvoří efekt plochého bříška. V současnosti se vyrábějí korzety z příjemných stahujících materiálů, které vašemu tělu neublíží tak jako ty historické, a za krátký okamžik vám vykouzlí sexy křivky. Samozřejmě nejsou určeny pro každodenní nošení, ale při speciálních příležitostech pro vás jejich "službičky" budou neocenitelné.