Sexy spodní prádlo

Určitě si umíte pod pojmem sexy spodní prádlo představit i něco jiného než černé string kalhotky. Královna ložnice by totiž rozhodně měla být rafinovanější.


Elegantní a svůdné spodní prádlo změní vaši náladu a budete se v něm cítit atraktivní i po neúspěchu další z vašich diet. Už pouze samotné oblečení si takového kusu šatstva může probudit vaše libido.

Prozkoumejte tedy dobře obsah vašeho prádelníku a hurá, na nákupy!

Řekneme vám, co je zrovna "in" a co funguje stále, bez ohledu na módní trendy.

Objevte barvy
Říká se, že černá nikdy nic nezkazí. Kromě klasiky vám ale rozhodně doporučujeme sáhnout po aktuálních barevných odstínech fialové, bordó a tyrkysové. Velmi zajímavá je i kombinace černé s výraznými a sytými barvami, je provokativní a zároveň velmi ženská. Bílá se výborně hodí v létě k opálené pokožce, pro vaši svatební noc, nebo líbánky. Vyzkoušejte také modré a růžové odstíny, které vám vždy dodají svěžest a šarm.

Ne pouze krajka a satén
Neomezujte se pouze na saténové, krajkové, nebo hedvábné spodní prádlo. Bavlna je také velmi sexy, je příjemná na dotek a výborně zvýrazňuje tvary.

Jaké kusy spodního prádla by vám neměly chybět

Korzet - dnes téměř úplně vytlačený klasickou podprsenkou, není sice až tak pohodlný na běžné nošení, ale zato je vždy velmi efektní.

Černý, nebo červený může někdy působit vulgárně, ale v pastelových barvách budete vypadat elegantně a smyslně. Garantujeme vám, že korzet vždy zapůsobí, obzvláště v kombinaci s podvazky.

Podvazkový pás - znovu v módě, zamává bezpochyby s každým mužem, jak tomu bylo odjakživa.

Původní funkce podvazků, prostě držet punčochy, vedla později k praktičtějšímu řešení - punčochám. Toto synonymum smyslnosti a svádění by však ani dnes nemělo chybět ve vašem prádelníku. Podvazkový pás se nosí na kalhotky tanga, nebo string a pomocí tenkých pásů se připíná na punčochy.

Poproste vašeho partnera, aby vám pomohl se svlékáním, je to opravdu zábava!

Samodržící punčochy - zjednodušená verze podvazků, jsou ukončeny většinou širokým krajkovým lemem, který drží punčochu na stehně. Získávají si stále větší oblibu a jsou vhodné pro každodenní nošení.

Bardotka - podprsenka tohoto typu vám dokonale vymodeluje prsa. Její součástí mohou být vycpávky push-up pro lepší vyplnění dekoltu. Působí neuvěřitelně sexy a nejlépe vynikne v kombinaci s francouzskými kalhotkami (tybu Hipster), nebo s kalhotkami tanga.

Tanga - kalhotky podobné kalhotkám string, ale zadní část je o něco širší. Vyberte si dobrý materiál jako hedvábí, krajku, nebo satén, z barev dejte přednost pastelovým, bílé, béžové či černé. V ostrých barvách mohou působit vulgárně.

Hipster - nebo jinak francouzské kalhotky, zvýrazní zaoblenost vašich boků. Nenechte se zmýlit, nejsou vhodné pouze pro mladé a vysportované ženy. Naopak, jsou ideální hlavně pro širší boky. Mají nízký pás, takže je můžeme nosit i do bederních džínů, kde by kalhotky string mohly být na hranici s dobrým vkusem. V bavlněné verzi na každodenní nošení, nebo z krajky pro rafinovanější efekt. Výborně se k nim hodí košilka nebo podprsenka typu bardotka.

Negližé - Je dobré mít v šatníku kromě pohodlného a teplého pyžama i nějakou dráždivější noční košilku s kalhotkami. Nemyslete přitom pouze na spaní ...