Spodní prádlo, aneb móda do postele nejen na Valentýna

K umění svádět patří i umění vybrat si to správné spodní prádlo. A nejen to. Umíte být svůdná a neodolatelná v tu správnou chvíli? Co o vás prozrazuje spodní prádlo a proč za ním muži tak šílí?

Ano, i do postele je třeba se umět správně obléci. Vždy záleží na příležitosti. Když se chystáte svádět svého milého a plánujete vzrušující večer, jistě si vyberete něco zvláštního. To ale neznamená, že byste i v běžné dny neměla nosit sexy, ale zároveň i pohodlné spodní prádlo.

Satén, krajka a vlněné materiály v nejrůznějších kombinacích umožňují každé ženě vybrat si prádlo podle jejích individuálních potřeb. Co teď nejvíc letí ve spodním prádle? Zapomeňte na nenápadnost a rafinovanost. Opět je zde móda čerpající z 50. let s přívlastkem výstřednosti a elegantnosti, samozřejmě s náznakem glamouru.

Barevná elegance
Pokud upřednostňujete více sportovní eleganci, spojte ji s přírodními prvky, jasnými ledovými barvami a odstíny jako jsou fialová a vínová. Svou ženskost podpoříte nejen luxusními materiály, ale i vzory na prádle, a tím správným výběrem velikosti a střihu, protože pouze v tom případě spodní prádlo nejen sedne a vytvoří tu správnou postavu, ale budete se v něm cítit i příjemně, tak říkajíc jako v druhé kůži.

Podprsenka
Věděla jste, že výběr podprsenky o nás mnohé napoví? Ženy, které nosí především sportovní podprsenky jsou údajně sebevědomé, protože vědí, že mají dokonalou postavu, jíž netřeba pomáhat triky. To ovlivňuje i jejich postoj k sexu, jsou vytrvalé a mají rády různé polohy.

Bílá krajková podprsenka si přímo žádá kopu romantiky a dlouhou předehru. Naopak červené a černé podprsenky dávají jasný signál. Muže mají rychle rozvášnit. Nositelky drahých, saténových podprsenek vyžadují speciální zacházení. Potřebují v ideálním případě dlouhou předehru i vášnivou masáž, sex s nimi je ale neopakovatelným zážitkem.