Spodní prádlo – jaké by nemělo chybět v šatníku?

Dámské spodní prádlo je jedním z nejkrásnějších kousků ženského šatníku. A přestože je na veřejnosti ukazujete jen málo, i pro vlastní potěchu a radost je dobré, když váš šatník obsahuje rozmanité kousky.

Každý totiž vytváří s oděvem dokonalou souhru a zároveň by měl nositelce poskytovat pohodlí a komfort. Jaké jsou tedy kousky dámského prádla, které by rozhodně neměly chybět v ženském prádelníku?

- Hladká bílá a černá podprsenka s dobře padnoucími kalhotkami jsou ideální kousky na běžné každodenní nošení.

- Podprsenka tělové barvy

- Sejde se vám, pokud si obléknete šaty či top z průhledné nebo tenké látky. Pokud jde o šaty, tělová barva je ideální i u spodního dílu prádla - může jít o trenýrkové kalhotky, ale i tanga.

- Podprsenka bez ramínek je ideální u topů bez ramínek nebo šatů se špagetovými ramínky či u korzetů. Zapomeňte na průhledná plastová ramínka na podprsenku - již dávno jsou out!

- Takzvaná pushupka, podprsenka zvýrazňující a zvětšující objem poprsí je nutností zejména v případě šatů a kousků oděvu, které odhalují dekolt.

- Bezešvá podprsenka nadchne zejména nositelky tenoučkých šatů nebo halenek či triček.

- Body v tělové barvě - je vhodné jako prádlo pod šaty, které kopírují postavu a zvýrazňují její jednotlivé partie

- Tanga - kalhotky jsou ideální v případě těsně obepnutých sukní nebo kalhot. Alternativou v tomto případě však mohou být i trenkové kalhotky sahající pod linii obepnutého oděvu.

- Hedvábná košilka nebo spodnička se špagetovými ramínky v barvě šampaňského či bílé - vhodná pod halenky a sukně či sukňové kostýmy.