Spodní prádlo, ve kterém vám bude fantasticky

Bavlna nebo satén, klasické kalhotky nebo tanga, podprsenka s kosticemi nebo push-upka - podobné výběry děláme při každém nákupu spodního prádla. Posvítili jsme si na kalhotky a podprsenky. Které jsou nejpohodlnější?


Bavlna nebo satén?
Z praktických důvodů většina žen volí bavlněné spodní prádlo. Cítíte se v něm pohodlně, snadno se dá vyprat, a vydrží poměrně dlouho. Oproti tomu satén je na běžné nošení možná až příliš jemný materiál, a mnohé jeho nositelky si ho šetří na zvláštní příležitosti. V saténové noční košilce se vám bude zase hezky spát. Kromě těchto dvou materiálů můžete nosit kalhotky hedvábné, nylonové, krajkové, latexové, kožené, háčkované, z lycry či polyesteru. Netřeba snad zdůrazňovat, které z nich nejsou nejvhodnější pro každodenní nošení ...

Bombarďáky nebo tangáče?
Vysoké kalhotky, které sahají do pasu, resp. těsně pod pupek a zakrývají celou zadní část těla, jsou pro mnohé dámy nejpraktičtější. Pochopitelně, nosit by je měly zejména ty ženy, jejichž zadní proporce mají trochu větší rozměry, a proto je potřebují zpevnit. Oblíbené jsou i zeštíhlovací kalhotky, které tvarují zadek a vyrábějí se ze strečového materiálu. Bokové kalhotky se sejdou při nošení bederních džínů. Pomalu se dostáváme k tangům, ale je tu ještě jeden mezistupeň: tzv.. string, které jsou vzadu úzké, ale přece jen zadek zakryjí.

Tanga odhalí ze všech druhů kalhotek nejvíc. Vzadu je jen úzký, téměř neviditelný pásek. Platí, že ta dáma, která chce nosit tanga, by si měla uvědomit, zda na to má vhodný typ postavy ... Odborníci varují před častým nošením tang: není zdravé, pokud cítíte, že vás úzký proužek látky řeže, nebo zachází někam, kam by neměl. V takovém případě raději přesedlejte zpět na staré, ale dobré bavlněné klasické kalhotky.

Push-upka vs. klasika
Push-upka zvedne prsa, dodá jim tvar a pevnost. Kromě předností pozvedne i sebevědomí těm ženám, které mají komplexy ze svých příliš malých prsou. Naopak ženy, jež příroda obdařila až příliš, by se push-upkám měli raději vyhýbat, a zvolit co nejjednodušší klasickou podprsenku, vpředu spojenou mírným zdvihem (drží prsa pohromadě, zpevňuje je a opticky zmenšuje).

Bezešvá podprsenka je hladká a jemná, takže ji na těle téměř neucítíte. Na večírky, kam si budete chtít obléci šaty s výstřihem na zádech či ramenech, si zajistěte podprsenku bez ramínek, nebo bez zadního dílu. Pozor na průsvitná ramínka, které jsou ve společnosti faux-pas.

Erotika - exotika
Pokud si myslíte, že erotické spodní prádlo přišlo na svět jen kvůli potěšení mužského oka, jste na omylu! Nemusíte se v něm nikomu předvádět - pokud se v něm cítíte dobře, proč si ho neoblékat i běžně? Pokud má žena oblečené erotické prádlo, cítí se přitažlivěji a sebevědoměji. Opět však platí: každý dle svého vkusu ... Hlavní je, abyste se v prádle, které si zvolíte, cítila dobře, a aby vám daný kousek oděvu nezpůsoboval žádné problémy.