Tipy a triky jak koupit vhodné spodní prádlo

Konečně je to tady! Slunce se na nás začíná stále směleji usmívat. Častěji mu nastavujeme svou tvář, a postupně svlékáme kabáty a tlusté svetry. Pod tenčí svetříky a halenky rozhodně budeme potřebovat nové spodní prádlo. Podprsenku, která není praním a nošením zdeformována a zašedlá, kalhotky, které nám alespoň trošku vyformují postavu.

Dovolte mi, prosím, abych se s Vámi podělila o několik zkušeností, které jsem získala za 10 let v prodejně dámského prádla.

Dnešní trh nabízí širokou škálu prádla. Výjimečnou pozornost vyžaduje zejména podprsenka. Jejímu výběru věnujte dostatek času, i energie při zkoušení.

Přihlížejte prosím na střih zvolených šatů či halenky. Často vyžadují podprsenku s odnímatelnými ramínky či korzet.

Pokud Vám první podprsenka, kterou jste si dala na sebe nesedla, nevěšte hned hlavu. Zkoušejte vytrvale dál. Ochotný personál Vám jistě dobře poradí.

Pokud patříte k těm, které chtějí svoji postavu trošku vyformovat, sáhněte po formujícím prádle, jako je body, stahovací kalhotky, nebo zmenšující podprsenka tzv.. Minimizer. Pro optické zvětšení poprsí slouží podprsenky pusch up, nebo tzv.. maximizer

Spojte příjemné s užitečným a vyražte na "lov" po dobré podprsence se sestrou, nebo s dobrou kamarádkou. Ohodnoťte se navzájem.

Při zkoušení se předkloňte, poskočte si, prostě, hýbejte se, abyste zjistila, zda Vám podprsenka opravdu dobře a pevně sedí. Jistě by Vám pokazilo den, kdybyste si musela neustále něco napravovat, kontrolovat.

Pozor na průhledné materiály, zejména, pokud nemáte postavu supermodelky. Pokud jste si zvolila halenku z takového materiálu, oblečte si pod ni elegantní tílko, nebo košilku.

A ještě trošku ohleduplnosti. Pokud byste si nezvolila hned první model, je vhodné mít po ruce vlhké ubrousky. Při zkoušení se můžete zpotit a tehdy je dobré použít ubrousky na utírání potu. Pak zkoušejte dál.